Despre noi

Bine ati venit pe site-ul XEROGRAFICA!
In continuare va invitam sa ne cunoasteti mai bine, atat pe noi precum si serviciile pe care vi le oferim.

Legend:

  • Vanzari
  • Servicii Print
  • Service
  • Print Digital
  • Productie Publicitara

faviconXEROGRAFICA a pornit la drum in anul 2014, ca partener de vanzari si service autorizat Xerox, cu o echipa formata din oameni responsabili, profesionisti, cu experienta, capabili sa raspunda celor mai inalte standarde si exigente.

Suntem pregatiti sa intampinam orice problema si sa depasim fiecare impediment, echipa noastra avand pregatirea si experienta necesara pentru a acorda consiliere dar si suport tehnic in cel mai scurt timp. Beneficiati de suport in timp real atat prin interventii directe sau telefonic, prin email sau prin control de la distanta, in conditii de maxima siguranta.

Echipa noastra va poate oferi tot suportul de la consiliere si analiza, la asigurarea calitatii si mai ales la mentenanta si suport tehnic post vanzare, misiunea noastra fiind sa oferim servicii care sa va dezvolte afacerea, sa va fluidizeze procesele din cadrul societatii dumneavoastra, sa reduca eforturile dar mai ales costurile.

Suntem prezenti pe piata IT pentru a dezvolta colaborari de durata, bazate pe incredere si seriozitate, obiectivele echipei noastre fiind in concordanta cu elementele care ne ghideaza in desfasurarea activitatii: RESPONSABILITATE, PROFESIONALISM, PROMPTITUDINE SI EFICIENTA. Suntem pregatiti sa aducem solutii optime, personalizate, pliate pe nevoile dumneavoastra, cu solutii tehnologice de ultima generatie.

 

De ce sa ne alegi pe NOI?

  • Detinem capacitatea logistica necesara pentru implementarea unor proiecte de anvergura.
  • Avem echipe specializate in diverse domenii de activitate, capabile sa se angreneze oricand in activitati multiple.
  • Ne respectam clientii si furnizorii, construind o relatie trainica bazata pe incredere deplina.
  • Avem intotdeauna solutiile potrivite pentru problemele tale.

Am beneficiat atat de serviciile XEROGRAFICA cat si de produsele lor. Nu pot spune decat ca am fost serviti cu promptitudine, beneficiind de costuri rezonabile, fapt care m-a determinat ca in continuare sa apelez la serviciile lor. Fie ca am rezolvat problemele aparute la infrastructura IT a firmei sau ca am achizitionat noi aparate pentru locatiile in care fiintam, consider ca acestea sunt motive suficiente care sa ma determine sa recomand cu incredere serviciile celor de la XEROGRAFICA!..

Elena Posa - Company CEO

Suportul este oferit cu ajutorul comunicarii

Stimate client, pentru a fi aproape de tine, te invitam sa comunici cu noi. Cand ai nevoie de informatii, dorim sa iti raspundem la intrebari. Daca ai intampinat dificultati sau a ramas ceva nerezolvat, te rugam sa ne semnalezi. Ne intereseaza mult sugestiile tale. De asemenea, noi preluam solicitarile tale pentru programarile service.

Serviciul Suport clienti poate fi contactat si pe adresa de email dispecer@xerografica.ro sau completand un formular de contact care poate fi gasit aici. Ca si client al nostru, in orice situatie, ne dedicam planurilor tale. Iti multumim!

Documentatie Specifica

Avem intotdeauna acces la documentatia specifica pentru produsele pe care le comercializam precum si pentru aparatele carora le acordam service si garantii. Accesul la acest tip de informatie, a dus si la formarea profesionala a personalului nostru.

Testarea Culorilor

Avem ocazia sa testam game de culori nelimitate si calitativ si cromatic. De asemenea avem si resursele pentru atingerea nivelurilor cromatice dorite de catre clientii nostrii. Tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati pentru a raspunde exigentelor dumneavoastra.

Customizarea Serviciilor

S-a intamplat vreodata sa intrebati despre un anumit serviciu si sa primiti raspuns ca asa ceva nu se poate? Incercati-ne si pe noi cu aceeasi intrebare. Avem posibilitatea sa cumulam mai multe servicii impreuna cu produsele pe care le vindem astfel incat sa va usuram de grija bunei functionari a tehnicii IT din dotare.

Serviciul Suport clienti iti sta la dispozitie de Luni pana Vineri in intervalul 8.00 – 18.00, prin apelarea NUMARULUI UNIC DE CONTACT, la nivel national, 0341 489 995. Este un numar cu tarif normal si se afla in reteaua RDS.

Ne adaptam foarte usor provocarilor.

Chiar putem spune ca ne produc o anume placere aceste provocari pe care le primim si pe care le depasim cu succes adaugandu-le la experienta noastra.

STATS

150+

PROIECTE

125000+

PRINTURI

1500+

ORE DE LUCRU

8+

TESTIMONIALE PRIMITE

procesam munca noastrain 3 pasi

Doar trei pasi urmam pentru a aduce relatia dintre noi si clientii nostrii la un nivel maxim de productivitate si profesionalism.

MAI MULTE DESPRE NOI +

planificare & strategie

Planul de afacere este prioritatea noastra si strategia de realizare a lui este pusa la punct impreuna.

design & implementare

Realizarea de proiecte si apoi implementarea lor este un alt pas foarte important in oferta noastra.

test & livrare

Testarea, implementarea si apoi livrarea aduc tot ce ai nevoie pentru afacerea ta

TOP